SnipImagelzm

Gratis Webinar

5 november 2018; de meta-analyses van John Hattie

In dit webinar maakt u kennis met enkele uitkomsten van de meta-analyses van prof. John Hattie en worden de 5 actiegebieden van Leren zichtbaar maken kort toegelicht, geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk.

Data en tijd
Het webinar vindt plaats op 5 november 2018.

Aanmelden
Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden voor dit webinar via het inschrijfformulier. U krijgt dan vooraf een inlogcode gemaild.

Helaas u kunt zich niet meer aanmelden voor het webinar, deze is volgeboekt.

Schoolbezoeken in nederland

Altijd al een school willen bezoeken waar Leren zichtbaar maken in de praktijk wordt gebracht?

Niet alleen krijgt u de kans om vragen te stellen maar u krijgt ook de mogelijkheid zelf ervaring op te doen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus beslis snel!

Bewaren

Bewaren

Meer informatie & inschrijven.


 

Impact coach

Het doel van deze opleiding is het creëren van interne capaciteit in de school om de implementatie van een Visible Learning actieplan te ondersteunen. Deze opleiding is ontworpen om de kennis, het zelfvertrouwen en de vaardigheden te ontwikkelen om een succesvolle, interne, Visible Learning coach te worden. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel .

Meer informatie...


Bewaren

Bewaren

Op de hoogte blijven?

Sector
captcha 
logo-BAZALT logo-HCO logo-RPCZ logo-OA

Leren zichtbaar maken is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies. Zij werken samen met Corwin. Onze trainers zijn door hen opgeleid en geaccrediteerd.
Visible Learning plus is the trade mark of, and is distributed under license from:

Corwin Logo jan2011