Congres 'Leren zichtbaar maken In de Klas'

6e editie van het Leren zichtbaar maken congres

Op 7 en 8 november 2019 organiseren Bazalt Groep en OnderwijsAdvies het congres ‘Leren Zichtbaar Maken In De Klas’, met professor John Hattie en speciale gast Shirley Clarke.

Samen maken ze nog concreter hoe Leren zichtbaar maken eruit kan zien in de klas. Hoe betrek je leerlingen, wat is goede feedback en wat is een zichtbaar lerende leraar? Die antwoorden vindt u tijdens het congres. Bent u geïnteresseerd in de uitkomsten van de onderzoeken die prof. John Hattie deed, én hoe die kunnen worden vertaald naar de praktijk? Dan is dit congres echt iets voor u.

Uiteraard zijn er ook dit jaar sessies voor startende en meer ervaren Leren zichtbaar maken-deelnemers. U kiest zelf uw route.

Op donderdag 7 november kunt u een training volgen waarin u kennismaakt met Leren zichtbaar maken, of uw kennis op een specifiek onderdeel van Leren zichtbaar maken verder verdiept.
8 november is een gevarieerde congresdag waarbij u er voor kunt kiezen om een route te volgen (Feedback, SOLO, Leren zichtbaar maken in het VO en MBO), of zelf uw programma samen te stellen. 

Dit congres is interessant voor leraren, intern begeleiders, coaches, schoolleiders en bestuurlijk medewerkers in kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs en MBO. U wordt voor zover mogelijk ingedeeld met deelnemers uit dezelfde sector.

Het programma, meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op www.aanmelder.nl/lerenzichtbaarmaken2019.

Download de congresbrochure Direct inschrijven

Brochure LZM congres 2019

klik op de afbeelding om de brochure te downloaden

Gratis webinar volgen?

Snel meer kennis krijgen van Leren zichtbaar maken kan met een webinar.

  • Feedback
  • Leren zichtbaar maken toepassen in het MBO (basis)

Meer informatie...


Bewaren

Bewaren

logo corwin

 

Leren zichtbaar maken is een project van:

logo bazalt logo hco logo rpcz logo OA
 
globe 512

 www.lerenzichtbaarmaken.nl

mail 512 1

  

2018 social media popular app logo twitter 512

 @lerenzichtbaar